obrazek
obrazek

Formulář byl úspěšně odeslán

Teď je míč na naší straně. Co nejdříve se ozveme. :)

1 krok ze 2

Kontaktujte nás

Vyplňte prosím svoje osobní údaje

Zásady cookies

Tyto Zásady cookies byly naposledy aktualizovány 9. 2. 2022 a vztahují se na občany a osoby s trvalým pobytem v Evropském hospodářském prostoru.

Úvod

Naše webové stránky https://edgy.digital (dále jen „web“) používají cookies a další související technologie (pro usnadnění jsou všechny technologie označovány jako „cookies“). Cookies také vkládají třetí strany, které jsme zapojili. V níže uvedeném dokumentu vás informujeme o používání cookies na našem webu.

Co jsou soubory cookies?

Soubor cookie je malý jednoduchý soubor, který je odeslán spolu se stránkami tohoto webu a uložen prohlížečem na pevný disk počítače nebo jiného zařízení. Informace v nich uložené mohou být vráceny našim serverům nebo serverům příslušných třetích stran během následné návštěvy.

Co jsou skripty?

Skript je část programového kódu, který slouží k tomu, aby naše webové stránky fungovaly správně a interaktivně. Tento kód je spuštěn na našem serveru nebo na vašem zařízení.

Co je to webový maják?

Webový maják (nebo pixelová značka) je malý, neviditelný kus textu nebo obrázku na webu, který se používá ke sledování provozu na webu. Za tímto účelem jsou různá data o vás ukládána pomocí webových majáků.

Cookies?

Technické cookies – nezbytně nutné pro fungování webu

Tyto cookies jsou potřeba kvůli správnému fungování webu, bezpečnosti, správnému zobrazování na počítači nebo na mobilu, fungujícímu vyplňování i odesílání formulářů a podobně. Tyto soubory cookies si můžete deaktivovat v nastavení Vašeho prohlížeče, ale bez nich může webová stránka nabízet pouze omezený rozsah služeb a informací.

b

Název

b

Expirace

b

Popis

cc_cookie

1 rok

Slouží k zapamatování nastavení cookies

Analýza a statistiky

Analytické a výkonnostní cookies využíváme na analýzu návštěvnosti naší webové stránky. Pomáhají nám také porozumět zájmům návštěvníků naší stránky a jejich chování na webu.

b

Název

b

Expirace

b

Popis

_ga

2 roky

Registruje jedinečné identifikační číslo, které se používá pro generování statistických dat o tom, jak uživatel webovou stránku využívá.

_gid

Session

Registruje jedinečné identifikační číslo, které se používá pro generování statistických dat o tom, jak uživatel webovou stránku využívá.

_gat

Session

Používá se systémem Google Analytics pro regulaci rychlosti zadávání požadavků.

_hjFirstSeen

Session

Cookies jsou používány pro účely kvalitativního výzkumu užívání stránek pomocí nástroje Hotjar.

_hjIncludedInPageviewSample

30 min

Cookies jsou používány pro účely kvalitativního výzkumu užívání stránek pomocí nástroje Hotjar.

_hjAbsoluteSessionInProgress

30 min

Cookies jsou používány pro účely kvalitativního výzkumu užívání stránek pomocí nástroje Hotjar.

_hjSessionUser

1 rok

Cookies jsou používány pro účely kvalitativního výzkumu užívání stránek pomocí nástroje Hotjar.

Personalizace a marketing

Personalizované a marketingové cookies jsou obvykle nastaveny našimi partnery. Používají se pro průzkum zájmu uživatele a následného zobrazení reklamy s relevantním obsahem. Pokud tyto cookies nepovolíte, reklama nebude přizpůsobená podle Vašich zájmů.

b

Název

b

Expirace

b

Popis

IDE

2 roky

Tyto reklamní soubory cookies jsou uloženy ve službě Google DoubleClick a slouží k personalizaci reklam zobrazovaných uživatelům na základě předchozích návštěv na našich webových stránkách.

Souhlas

Když poprvé navštívíte náš web, ukážeme vám vyskakovací okno s vysvětlením o cookies. Jakmile kliknete na "Uložit předvolby", vyjadřujete svůj souhlas s používáním kategorií souborů cookies a doplňků popsaných ve vyskakovacím okně a v těchto Zásadách cookies. Používání cookies můžete zakázat pomocí svého prohlížeče, ale mějte na paměti, že naše webové stránky již nemusí fungovat správně.

Vaše práva týkající se osobních údajů

Pokud jde o vaše osobní údaje, máte následující práva:

obrazek

Máte právo vědět, proč jsou vaše osobní údaje potřebné, co se s nimi stane a jak dlouho budou uchovány.

obrazek

Právo na přístup: Máte právo na přístup k vašim osobním údajům, které jsou nám známy.

obrazek

Právo na opravu: Máte právo doplnit, opravit, odstranit nebo zablokovat vaše osobní údaje, kdykoli budete chtít.

obrazek

Právo na přenos vašich údajů: Máte právo vyžádat si od správce všechny vaše osobní údaje a v celém rozsahu je předat jinému správci.

obrazek

Právo na námitku: proti zpracování vašich údajů můžete namítat. Řídíme se tím, pokud neexistují oprávněné důvody ke zpracování.

Pro uplatnění těchto práv nás prosím kontaktujte. Kontaktní údaje najdete ve spodní části těchto Zásad používání souborů cookies. Máte-li stížnost na to, jak nakládáme s vašimi údaji, rádi bychom se o tom dozvěděli, ale máte také právo podat stížnost kontrolnímu orgánu (Úřadu pro ochranu osobních údajů).

Povolení/zakázání a odstranění cookies

Pomocí internetového prohlížeče můžete automaticky nebo ručně mazat soubory cookies. Můžete také určit, že některé soubory cookies nemusí být umístěny. Další možností je změnit nastavení internetového prohlížeče tak, aby se vám při každém uložení souboru cookies zobrazila zpráva. Další informace o těchto možnostech naleznete v Nápovědě vašeho prohlížeče.

Vezměte prosím na vědomí, že náš web nemusí fungovat správně, pokud jsou deaktivovány všechny cookies. Pokud cookies smažete ve svém prohlížeči, budou znovu umístěny po vašem souhlasu, když znovu navštívíte naše webové stránky.

Kontaktní údaje

V případě dotazů nebo komentářů ohledně našich zásad týkajících se souborů cookies a tohoto prohlášení nás prosím kontaktujte pomocí následujících kontaktních údajů:

edgy.digital s.r.o., Paříkova 910/11a, 190 00 Praha 9, info@edgy.digital, +420 722 584 173, www.edgy.digital.

obrazek