obrazek
obrazek

Formulář byl úspěšně odeslán

Teď je míč na naší straně. Co nejdříve se ozveme. :)

1 krok ze 2

Kontaktujte nás

Vyplňte prosím svoje osobní údaje

Zpracování a uložení osobních údajů

Všeobecná pravidla

Udělujete tímto souhlas společnosti edgy.digital s.r.o., se sídlem Paříkova 910/11a, 190 00 Praha 9, IČ: 05188121, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 259695 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

obrazek

jméno a přijmení

obrazek

e-mail

obrazek

telefoní číslo

obrazek

IČO

obrazek

životopis

obrazek

odkazy na portfolio nebo git

obrazek

odkaz na Linkedin

Jméno, příjmení, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem zpětného kontaktování na základě odeslané zprávy přes kontaktní formulář a dále pro zasílání newsletterů. Tyto údaje budou Správcem zpracovávány po dobu 3 let.

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu na , nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti edgy.digital s.r.o., Paříkova 910/11a, 190 00 Praha 9.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

obrazek

poskytovatel softwaru pro rozesílání newsletterů.

obrazek

případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

obrazek

vzít souhlas kdykoliv zpět,

obrazek

požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

obrazek

požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

obrazek

vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

obrazek

požadovat po nás výmaz z těchto osobních údajů.

obrazek